Tā kā pēdējos gados kino kļūst aizvien nebaudāmāks, kvalitāti ievērojami paaugstinājuši TV seriālu veidotāji, un attiecīgi arī televīzijas seriālu aktrises kļūst par pilnvērtīgām šovbiznesa zvaigznēm. Šajā sakarā ārvalstu kino eksperti apkopojuši sarakstu ar desmit skaistākajām aktrisēm, kuras slavu iemantojušas, filmējoties TV seriālos.

Skaistāko aktrišu topa desmitajā vietā ierindota seriāla Pretty Little Liars zvaigzne Lusija Heila, devītajā - Kobija Smaldersa no How I Met Your Mother, bet astotajā - seriāla Sex and the City zvaigzne Sāra Džesika Pārkere, kura gan nereti tiek ierindota arī pasaules neglītāko aktrišu topos.

Septītajā vietā ir iekļuvusi Madonnas favorīte Teilore Momsena, kura savu karjeru sāka 2000. gadā filmā Kā Grinčs Ziemassvētkus nolaupīja, būdama ārkārtīgi skaista maza meitenīte, bet tagad jau vairākas sezonas filmējas seriālā Gossip Girl (Intrigante). Tiesa, būdama arī dziedātāja, lielāko daļu laika viņa pavada ar biedējošu grima kārtu uz sejas.

Sestajā vietā ir Dženifera Morisone, kura filmējas gan Doktora Hausā, gan seriālā How I Met Your Mother, piektajā vietā ir Keilija Kuoko no seriāla Big Bang Theory, bet ceturtā ir Elisona Haningena no seriāla How I Met Your Mother.

Skaistāko aktrišu topa trešajā vietā iekļauta Bleika Laivlija, kura slavu iemantojusi kā seriāla Intrigante galvenā varone, un līdz ar to viņa sākusi tikties ar vienu pasaulē iekārojamākajiem vīriešiem - aktieri Leonardo di Kaprio.

Otrajā vietā ir amerikāņu aktrise un modele Olīvija Vailda, kuras kontā ir četri populāri seriāli, tostarp arī The O.C. un Doktors Hauss, kurā viņa atveido dakteres Remijas lomu.

Savukārt par visskaistāko televīzijas seriālu aktrisi eksperti atzinuši 25 gadus veco amerikāņu aktrisi un dziedātāju Leitonu Mēsteru, kura filmējusies vairākos populāros seriālos, taču pasaules slavu viņa iekarojusi tieši ar Blēras Valdorfas lomu seriālā Intrigante.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!