Foto: Mango

Sestdien, 8. janvārī, horeogrāfa Šona Ani vadītajā Vecrīgas klubā-restorānā L.A. risinājās "Slapjo T-kreklu tusiņš", ar kuru tika atzīmēta kluba piecu mēnešu jubileja.

Lai gan aizvadītā gada rudenī Šons, gatavojoties jaunās izklaides vietas atklāšanai, stāstīja, ka šis no citiem Vecrīgas klubiem atšķirsies ar to, ka tas paredzēts "nobriedušām personībām", pieci darbības mēneši L.A. vadībai likuši pārvērtēt darbības virzienu un mainīt pasākumu programmu, piemērojot to citai auditorijai.

"Pēc Jaunā gada svinībām mēs sapratām, ka mūsu mērķauditorija ir jaunieši no 18 gadu vecuma. Līdz ar to šogad L.A klubs pārsteigs apmeklētājus ar atraktīviem un aizraujošiem pasākumiem. Jaunieši nejutīsies novēroti un nepieņemti - mēs vēlamies radīt atmosfēru, kurā apmeklētāji justos brīvi," atzina kluba radošais direktors Šons.

Ieskicējot nākotnes vīzijas, Šons sola, ka šis gads klubā būs ļoti nerātns, "daudz tiks spēlēts ar vārdu seksualitāte", kā arī L.A. uzdrošināsies būt inovatīvs un nebaidīsies izmēģināt jaunas un interesantas lietas.

Galerijā: ieskats pirmajā šogad Šona klubā notikušajā ballītē, kurā visiem apmeklētājiem bija iespēja baudīt slapjo T-kreklu dejas pievilcīgu meiteņu izpildījumā, kā arī pašiem demonstrēt drosmi un piedalīties šajā neparastajā nodarbē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!