Foto: Mango

Ievērojot tradīciju, nu jau aizvadītā gada nogalē klubā Melnā piektdiena notika ikgadējais baikeru karnevāls, ko rīkoja baikeru apvienību Oppozitors MC un Dzelzs jātnieki MC biedri.

Karnevāla tēma bija šokroks, tāpēc pasākumā bija iespējams satikt visdažādākās mūzikas zvaigznes un citus mošķus - viesu vidū bija Eliss Kūpers, grupas KISS dalībnieki, regbija spēlētāji, rūķi, priesteri, neķītras peles un pat nāve ar izkapti.

Vakara namamātes ādā iemiesojās Dailes teātra aktrise un šova Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas trešās vietas ieguvēja Aija Dzērve, kura īpašajā karnevāla naktī iejutās gotu meitenes ādā un vakara gaitā ieguva ne tikai plašas zināšanas par underground kultūru, bet arī jaunus iespaidus un atziņas.

Aijai vakara jautrību un šoka atmosfēru palīdzēja uzturēt Čehols, Rebell Riot, Inokentijs Mārpls, Triumfs, kā arī grupa Scud Qualm, kurā solists ir grupas Putnu balle dalībnieks Elvijs Bušs, kurš paliecinoši demonstrēja to, ka viņa patiesā būtība slēpjas rokmūzikā.

Pasākums sita augstu vilni, un tā dalībnieki gan ēda putukrējumu no sieviešu krūtīm, gan piedalījās "tautas striptīzā", kas izraisīja lielākās vakara ovācijas.

Pasākumu citu starpā apmeklēja arī raidījuma Mājokļa jautājums vadītāja Vita Baļčunaite, kura sarunā ar izklaides portālu Mango atzina, ka pirmo reizi dzīvē ir šāda tipa karnevālā un ka tā ir ļoti interesanta pieredze.

"Forša ballīte! Ieguvu tik daudz jaunus iespaidus, emocijas, dzirdēju daudz ko jaunu muzikālajā ziņā. Mazliet šokējos, bet tāda ir vakara tēma - tātad viss kārtībā," priecājās Vita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!