Tuvojoties Ziemassvētkiem, pastiprinās cilvēku interese par dažādiem brīnumiem, un šajā laikā par sensāciju globālajā tīmeklī kļuvusi kāda sieviete no Kanādas, kura brīnumaini izdziedēta lūgšanu seansa laikā.

Dēlija Noksa (attēlā kopā ar vīru), kura 1987. gada Ziemassvētkos Toronto cieta smagā autoavārijā, kopš tā laika bija piesaistīta invalīdu ratiņiem - negadījumā gūto traumu dēļ sieviete nevarēja staigāt un bija paralizēta no vidukļa uz leju.

Taču šogad, 23 gadus pēc avārijas, sieviete nolēmusi piedalīties britu spirituālā dziednieka Neitana Morisa seansā, kura laikā kundze piecēlusies no ratiņiem un sākusi staigāt, informē izdevums The Daily Mail.

Seanss, kura laikā 46 gadus vecā sieviete tika brīnumaini izdziedēta, iemūžināts video materiālā, kas kļuvis par īstu interneta sensāciju, bet pati Noksa vēl joprojām nespēj noticēt, ka piedzīvojusi kaut ko tik neticamu, jo līdz šim šāda veida dziedināšanai nav ticējusi.

"Šis notikums apgrieza manu pasauli kājām gaisā. Es atkal spēju darboties virtuvē un doties pastaigās. Jūtos kā mazs bērns, kurš pēkšņi pamanījis, ka lietas, kas agrāk likušās milzīgas, patiesībā ir ļoti niecīgas," sajūtās dalījusies Noksa, kura savu brīnumaino dziedēšanu, protams, uzskata par dieva spēka lielisku paraugdemonstrējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!