Foto: Mango

Piektdien, 19. augustā, pašmāju populāro personu iecienītajā Rīgas klubā Coyote Fly risinājās kārtējā Martini ballīte, kurā šoreiz tika atzīmētas atvadas no vasaras – šī bija pēdējā Martini ballīte šajā sezonā.

Martini atvadu ballīte bija rīkota aizvadītā gadsimta divdesmito gadu noskaņās, kad valdīja sausais likums un iecienītākā laika pavadīšanas vieta bija kazino - lai iejustos šajā laikmetā, kluba apmeklētāji varēja izmēģināt veiksmi pie pokera vai ruletes galda, bet īpaši prasīgiem apmeklētājiem tika piedāvāta iespēja atpūsties cigāru kabinetā. 

Tāpat, uzburot īpašo XX gadsimta sākuma noskaņu, par piemērotiem tērpiem bija piedomājušas pievilcīgās kluba bārmenes, bet viesu vidū ar štātēm izcēlās komponists Juris Kulakovs, kurš Coyote Fly notiekošo burziņu apmeklēja, tērpies kā gangsteris.

Par vakara muzikālo gaisotni šoreiz rūpējās dziedātāja Ieva Kerēvica, kā arī populārais Radio 101 dīdžejs Toms Grēviņš, bet viesus ar dažādu aizdomīgu darījumu piedāvājumiem izklaidēja populārākais noziedznieku pāris pasaules vēsturē - Bonija un Klaids.

Martini atvadu ballīti plašā pulkā apmeklēja arī pašmāju populārās personas - sabiedrības dāmas Zane Vaļicka un Agnese Zeltiņa (abas attēlā), dziedošās dvīņumāsas Ana un Katrīne Drozdovičas, dziedātāja LieneCandy un daudzi citi.

Tāpat ballītes karstajās noskaņās īpaši labi bija iejutušies vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki ar savām otrajām pusītēm - fotogrāfiem mīļi pozēja bijusī dažādu šovu dalībniece un vadītāja Iveta Feldmane ar savu vīru, maigumu viens pret otru neslēpa arī dejotāju pāris Viola un Rihards Mailīši, kā arī jaunais Dailes teātra aktieris Artūrs Dīcis, kurš, neraugoties uz plašo viesu pulku un fotogrāfiem, publiski maigojās ar savu mīļoto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!