Foto: Mango

Sestdien, 28. maijā, Latvijas blondīņu asociācijas rīkotā trešā Go Blonde festivāla ietvaros norisinājās arī jau par tradīciju kļuvusī blondīņu parāde, kurā arī šogad piedalījās liels pulks gaišmatainu daiļavu.

Tā kā šoreiz blondīņu parāde tika organizēta sadarbībā ar Latvijas kabrioletu klubu, parādē bez krāšņi un atraktīvi tērptajiem dalībniekiem bija iespējams vērot arī interesanti noformētus kabrioletus, kas sekoja parādes dalībnieču komandām.

Starp blondīņu parādes dalībniekiem šoreiz uzkrītoši lielā skaitā bija arī stiprā dzimuma pārstāvji galvenokārt no citām valstīm, no kuriem vairums bija izvēlējušies izrotāties ar blondām parūkām, bet daži drosmīgākie pat bija tērpušies kleitās.

Parādes priekšgalā pa 11. novembra krastmalu no Vanšu tilta Akmens tilta virzienā devās divstāvīgais autobuss, kurā pārējo blondīņu gājienu vadīja asociācijas Go Blonde pārstāves, bet parādes noslēgumā gan dalībniekus, gan pasākuma apmeklētājus sveica dziedātājs Lauris Reiniks.

Kā blondīņu parādes dalībnieču dress code, kā jau ierasts, bija noteikts shining pink apģērbs jeb viss, kas ir rozā, glamūrīgs un spīdīgs - vairums parādes dalībnieču, demonstrējot savu izdomu, šo stilu arī bija ievērojušas, un krāšņais gājiens radīja lielu rīdzinieku un pilsētas viesu interesi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!