Foto: Mango

Par godu sestdien, 28. maijā, jau trešo reizi Rīgā notiekošajam Latvijas blondīņu asociācijas rīkotajam festivālam Go Blonde arī modes un izklaides centrā Riga Plaza visas dienas garumā gaišo matu īpašnieces piedalījās dažādās aktivitātēs un sniedza aizraujošas preformances.

Sestdien Riga Plaza apmeklētājiem "blondīņu dienas" ietvaros bija iespēja baudīt populārāko pašmāju gaišmataino dziedātāju uzstāšanos - lielveikala viesus izklaidēja gan Aija Andrejeva, kura agrāk bija pazīstama ar skatuves pseidonīmu Aisha, gan LieneCandy, kura agrāk bija pazīstama ar skatuves pseidonīmu Candy, kā arī meiteņu grupa Lady's Sweet.

Par īpaši pikantu priekšnesumu rūpējās blondīņu popgrupa no Lietuvas Olialia pupytes, kuras trīs dalībnieces kaimiņvalstī pazīstamas ne tikai kā dziedātājas, bet arī televīzijas šovu vadītājas un žurnāla Playboy vāka modeles.

Pasākuma vadītājas pienākumi šoreiz bija uzticēti aktrisei Agnesei Zeltiņai, kura pati ir blondīņu asociācijas valdes pārstāve.

Blondīņu dienas svinībās netika aizmirsts arī par sportiskām izklaidēm - tirdzniecības centrā esošajā Fantasy Park notika īsts blondīņu biljarda turnīrs, kurā varēja piedalīties ikviena gaišo matu īpašniece.

Savukārt uzreiz pēc šiem pasākumiem Rīgas centrā sākās nu jau ikgadējais blondīņu gājiens, vēl paredzētas modes skates, Merilinas Monro līdzinieču konkurss, kā arī vērienīga blondīņu ballīte. Par šīm aktivitātēm izklaides portāls Mango informēs jau drīzumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!