Foto: Mango

Pirmdien, 28. februārī, kultūras bārā Sapņi un kokteiļi Rīgā notika mūzikas lejupielāžu portāla Doremi.lv balvu pasniegšana 2010. gada internetā legāli pieprasītāko Latvijas mūziķu radīto dziesmu izpildītājiem.

Par 2010. gada pieprasītāko dziesmu tika atzīta Laura Reinika (attēlā) izpildītā dziesma Es skrienu. Pats Reiniks pēc pasākuma savā Twitter profilā rakstīja: "Doremi.lv balvu ceremonija bija mājīga un forša. Prieks un paldies, ka Es skrienu ir Nr.1 pirktākā dziesma Latvijā!"

Balvu pasniegšanas ceremonijā ar priekšnesumiem uzstājās tādi populāri pašmāju mākslinieki kā Eirovīzijas Nacionālās atlases uzvarētāji Musiqq, rokeris Kaža un LNT šova O!Kartes akadēmija jaunieši - Nikolajs Puzikovs, Evija Sloka, Samanta Tīna, Anna Dribas, Ivars Galiņš, Laima Grauda, Mārtiņš Grunte, Kristaps Čimbars, Lea un Saipo.

Doremi.lv balvas tika pasniegtas jau ceturto reizi - 2007. gadā uzvaras laurus plūca Ripoja akmens Andrs Ērgļa un Cacao izpildījumā, 2008. gadā uzvarēja Prāta vētras dziesma And I Lie, savukārt 2009. gadā Doremi.lv balva tika pasniegta Jānim Groduma un Jenny May par dziesmu Nāk nakts.

Galerijā: ieskats Doremi.lv balvu pasniegšanas ceremonijā 28. februārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!