Foto: Mango

Piektdien, 21. janvārī, Ventspilī ieradās šobrīd Latvijā populārākie un klausītāju iemīļotākie popa un roka izpildītāji, lai sāktu gatavošanos sestdien paredzētajam Latvijas radio 2 dziesmu aptaujas SEB Muzikālā banka finālam.

Kā jau ierasts, mūziķi, viņu draugi un tuvākie atbalstītāji nakti pirms Muzikālās bankas fināla pārlaida Ventspils Olimpiskā centra viesnīcā, un arī šogad mūziķu numuriņos tika līksmots uz nebēdu - skanēja dziesmas, tika malkoti dzērieni, un liela daļa izpildītāju labprāt izmantoja iespēju satikt savus kolēģus.

Ar lielu nopietnību Muzikālās bankas finālam gatavojās bītboksa trio PeR puiši, kuri neriskēja pirms sestdien paredzētās uzstāšanās tūkstošiem televīzijas skatītāju priekšā ļauties friziera profesionālajai rokai un turpat viesnīcas numuriņā tikt pie jauniem matu griezumiem. 

Par īstu rokenrola noskaņu viesnīcas otrā stāva vestibilā rūpējās rokeris Kaža jeb Kārlis Būmeisters, kurš lielu vakara daļu strinkšķināja savu ģitāru, tādējādi ap sevi visu laiku pievilinot un pulcējot arī citus viesnīcas klientus.

Iespēju nedaudz atpūsties kopā ar kolēģiem ārpus viesnīcas numuriņa gana aktīvi baudīja dziedātāja Aisha jeb Aija Andrejeva, kura vakaru vadīja galvenokārt komponista Ulda Marhilēviča sabiedrībā - abi staigāja pa viesnīcu un labprāt ik pa brīdim pievienojās citu līksmotāju kompānijām.

Viens no Latvijas mūzikas aktīvākajiem naktsdzīves baudītājiem Andris Kivičs Ventspilī ieradies kopā ar savu draudzeni Agnesi Karpoviču, un, iespējams, tieši mīļotās meitenes dēļ mūziķis no viesnīcas numuriņa praktiski neizgāja.

Kādā brīdī gan Kivičs viesnīcas gaitenī sastapa ne mazāk populāro dziedātāju un hita Es skrienu autoru Lauri Reiniku, kurš pa viesnīcu klejoja, paslēpies zem kapuces, un abi vīri viens otru iepriecināja ar ciešu apskāvienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!