Foto: Mango

Aizvadītajā nedēļas nogalē Vecrīgas viesnīcas Grand Palace Hotel restorānā Suite risinājās šīs sezonas modīgākā ballīte – tur modes un stila žurnāls L'Officiel atzīmēja savu trīs gadu jubileju.

Modīgās ballītes vadīšana bija uzticēta dziedātājam Intaram Busulim, kurš pats ne reizi vien ierindots stilīgāko pašmāju mūziķu sarakstos, bet starp ballītes viesiem varēja manīt ne vienu vien populāru personu, no kurām daži bija arī pietiekami drosmīgi, lai ievērotu ballītes dress code "Dress to impress".

Žurnāla jubilejas ballīti apmeklēja viena no ekstravagantākajām pašmāju mūziķēm, grupas Triānas parks soliste Agnese Rakovska, kura pasākumā ieradās kopā ar modes mākslinieci, zīmola QooQoo veidotāju Aļonu Bausku.

Tāpat starp žurnāla sveicējiem bija televīzijas raidījumu vadītāja Gundega Skudriņa, kura par godu nozīmīgajam notikumam bija uzcirtusies krekliņā, kas bija apdrukāts ar daudziem "Daudz laimes" uzrakstiem.

Modīgās ballītes viesu vidū bija arī uzņēmēji Mārīte un Jānis Koli, viens no spilgtākajiem uzņēmējvides pārīšiem Oskars Barševskis un Irēna Pulkinena, bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi, sabiedrības dāma Zane Vaļicka, dīdžeju pāris un labi draugi Elīna Fūrmane un Markus Riva, pianists Vestards Šimkus ar mīļoto meiteni un daudzi citi modes cienītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!