Foto: Mango

Sestdien, 2. aprīlī, dziedātājas Ellas vadītajā Vecrīgas klubā Dstyle risinājās 14. Rīgas modes nedēļas noslēguma ballīte - to plašā pulkā apmeklēja arī modeles, kuras trīs dienu garumā piedalījās modes nedēļas skatēs.

14. Rīgas modes nedēļas izskaņas dienā tās apmeklētājiem bija iespēja iepazīties ar tādu Latvijā populāru modes mākslinieku kā Aleksandra Pavlova, Anitas Altmanes un Ievas Balodes, un Natālijas Jansones rudens/ziemas kolekcijām, kā arī gūt ieskatu Lietuvas zīmola D.Efect un Itālijas mākslinieka Toma Rebla kolekcijās.

Pēc noslēguma skatēm visi viesi un modeles bija aicināti uz dziedātājas Ellas vadīto klubu Dstyle, lai atzīmētu modes nedēļas izskaņu - klubā plašā pulkā ieradās jaunās modeles no vadošajām pašmāju modeļu aģentūrām, kuras gan labprāt pozēja fotogrāfiem, gan baudīja iespēju atpūsties pēc labi padarītā darba.

Par viesu labsajūtu ballītes laikā rūpējās kluba saimnieces Ella ar draudzeni un biznesa partneri Santu Kolu, bet par muzikālo atmosfēru rūpējās DJ Andre Crash.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!