Foto: Mango

Pēc sestdien Sapņu fabrikā notikušā modeļu konkursa Baltic Beauty Contest gan konkursa dalībnieces, gan pasākuma organizatori un viesi bija aicināti uz Vecrīgas viesnīcu Grand Palace Hotel, kur risinājās vētraina ballīte.

Par stiprā dzimuma pārstāvju uzmanību ballītes laikā nevarēja sūdzēties aktrise Zane Vaļicka un viņas draudzene, raidījuma Kinomānija producente Iveta Feldmane - abas gaišmatainās sievietes vakaru galvenokārt pavadīja ārvalstu modeļu aģentūru pārstāvju un citu ar modes industriju saistītu kungu sabiedrībā.

Skaistu meiteņu kompānijā ballīti apmeklēja arī dejotājs Valdis Škutāns, kurš savulaik popularitāti iemantoja kā šova Latvijas princese vadītājs - gan pašu konkursu, gan tā afterpārtiju dejotājs apmeklēja kopā ar dziedātājas Ellas biznesa partneri Santu Kolu un citām daiļavām.

Starp modeļu konkursa ballītes viesiem bija arī bijušais politiķis un viens no sabiedrībā zināmākajiem meitu ģēģeriem Māris Gulbis, kurš, kā jau ierasts, arī šajā burziņā izklaidējās daiļu meiteņu sabiedrībā, bet īstu skaistā dzimuma pārstāvju uzbrukumu piedzīvoja modes blogeris Deniss Ševeļevs, kurš gandrīz tika publiski izģērbts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!