Foto: Mango

Jau 13. janvārī Vecrīgā, Palasta ielā 10, durvis vērs jauna izklaides vieta - Dstyle Club. Šeit turpmāk tiks rīkotas stilīgākās ballītes Rīgā, kurās mūziku liks populārais dīdžejs Markus Riva (attēlā).

"Dstyle Club tiek atdalīts no Dstyle Lounge. Nakts pasākumi tiek pārcelti uz jauno adresi Palasta ielā 10 Vecrīgā, kur turpmāk tiks rīkotas stilīgas ballītes, savukārt Dstyle Lounge turpinās savu darbību, piedāvājot gardus ēdienus un īpašus kokteiļus.

Dstyle Club darbosies piektdienās un sestdienās no 22.00 līdz rīta gaismai, bet Dstyle Lounge darba laiks katru dienu būs no 11.00. līdz pēdējam klientam," izklaides portālam Mango izmaiņas skaidro Riva.

Viņš atklāj, ka tiem, kuri vēlas baudīt mierīgāku atmosfēru, gardus ēdienus un dzērienus, joprojām ir jādodas uz Dstyle Lounge Skārņu ielā 9, bet tiem, kuri alkst kārtīgi izdejoties, jāiegaumē jaunā kluba adrese.

"Jauns Dstyle netiek radīts, tiek nodalīta naktsdzīve. Vienīgais, kas mainās, ir vieta, kur notiks ballītes. Šādu soli esam spēruši, lai turpmāk ar savu darbību netraucētu apkārtējos iedzīvotājus," stāsta kluba pārstāvis.

Lai gan saskaņā ar tiesas spriedumu visas sūdzības pret kluba Dstyle īpašniekiem par trokšņa radīšanu, kas traucē iedzīvotāju naktsmieru, tika atzītas par nepamatotām un atceļamām, kluba vadība tomēr nolēmusi nākt pretī apkārtējiem iedzīvotājiem. Jaunās telpas atrodas birojā ēkā, līdz ar to iespējamība par nakts miera traucēšanu apkārtējiem iedzīvotājiem ir maza.

Dstyle club oficiālā atklāšana ar lūgtajiem viesiem notiks jau piektdien, 13. janvārī, bet jau sestdienas vakarā klubs no 23.00. būs atvērts visiem interesentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!