Foto: Mango

Piektdien, 12. augustā, dziedātājas Ellas vadītajā Vecrīgas klubā Dstyle notika Latvijā pirmā īpaši sievietēm radītā kalendāra prezentācija, kuras laikā netrūka ne vētrainu deju, ne pikantu puišu priekšnesumu.

Kā izklaides portālam Mango pastāstīja kalendāra 12+ autore Alīna Dukāte, izdevums ar 12 puskailiem puišiem veidots, lai novērstu sieviešu domas no, pēc dažu prognozēm, 2012. gadā paredzētā pasaules gala.

Piektdienas naktī klubā Dstyle notiekošajā prezentācijas pasākumā apmeklētājām bija iespēja ne tikai aplūkot un iegādāties nākamā gada kalendāru, bet arī klātienē sastapt visus 12 puišus, kuri bija uzdrīkstējušies puskaili pozēt jaunajam projektam.

Lai iepriecinātu klubā sanākušās jaunkundzes un kundzes, daži drosmīgākie no puišiem ļāvās izaicinājumam un demonstrēja pikantas dejas, atkailinot savus labi trenētos torsus, bet kāda no apmeklētājām pat saņēma iespēju kopā ar vienu no modeļiem doties vakariņās.  

Kluba Dstyle vadītāja Ella jeb Elīna Fūrmane šobrīd atrodas Austrijā, bet par vakara muzikālo noformējumu kluba saimnieces prombūtnes laikā rūpējās aktieris Rihards Lepers, kurš izpelnījās tikpat lielu daiļā dzimuma apmeklētāju uzmanību un piekrišanu kā vakara galvenie "vaininieki" - kalendāra modeļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!