Foto: Mango
Vairāki tūkstoši seksīgos bikini tērptas meitenes sestdien, 23. jūlijā, tikās Dzintaru pludmalē, lai piedalītos vasaras lielākajā peldkostīmu foto sesijā un karstākajā pludmales ballītē.

Sieviešu žurnāla Cosmopolitan rīkotais Bikini Bash pludmalē notiek jau otro gadu, un vienkopus pulcē tūkstošiem peldkostīmos tērptu meiteņu, kuras ne tikai pludmalē ļaujas vasarīgai ballītei, bet arī vienojas kopīgam mērķim - sastājas kopīgai fotogrāfijai, veidojot vārdu Cosmo, kas tiek iemūžināts, fotografējot no gaisa. Šogad pasākuma organizatori bija iecerējuši pat uzstādīt Ginesa rekordu šajā jomā.

"Brīdī, kad meitenes bija sastājušās uzraksta veidošanai un gaidīja lidmašīnu, kas to nofotografēs, visas nevis vienkārši stāvēja, bet dejoja un priecājās - lieliskas emocijas," sarunā ar izklaides portālu Mango priecājas Cosmopolitan pārstāve Ance Siliņa. Viņa atklāj, ka Ginesa rekordu uzstādīt gan nav izdevies, bet pasākuma vienalga bija izdevies.

"Šī gada Bikini Bash radījis lielisku pamatu, kuru turpināt attīstīt, tāpēc tradīciju noteikti turpināsim un nākamgad noteikti mēģināsim atkal uzstādīt rekordu," sola žurnāla pārstāve.

Precīzs pasākuma dalībnieču skaits nav zināms, taču zināms, ka oficiāli reģistrējušās vairāk nekā 4000 sievietes. Arī laika apstākļi bija īpaši labvēlīgi jautrai peldkostīmu ballītei.

Par labu mūziku pludmales ballītē rūpējās grupas Laime pilnīga, Lady's Sweet, Triānas parks un citi populāri izpildītāji. Taču meiteņu viskvēlākās simpātijas izpelnījās ballītes īpašais viesis - house mūzikas dziedātājs Stīvs Edvardss , kuru ikviens klubu mūzikas cienītājs atpazīs pēc hita World, Hold on.

Melnādainā dziedātāja uzstāšanās laikā Dzintaru pludmale pārvērtās par īstu deju placi, un bikini tērptas meitenes ļāvās trakulīgām dejām, sajūsminot un savaldzinot visus tuvumā esošos vīriešu dzimuma pārstāvjus. Arī pats Edvardss nespēja turēties pretī latviešu meiteņu valdzinājumam un no skatuves pauda patiesu un neviltotu sajūsmu par latviešu meiteņu aktivitāti, kā arī fotografēja meitenes ar savu mobilo tālruni.

Pagājušā gada puskailo meiteņu kaislības Dzintaru pludmalē varat apskatīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!