Foto: Mango

Ceturtdien, 25. augustā, tirdzniecības centrā Domina Shopping tika svinēta latviešu dizaineru apģērbu konceptveikala Paviljons paplašināšanās jeb restartēšana. Atzīmējot divu gadu jubileju, Paviljons atrādīja rudens/ziemas sezonas tērpu kolekcijas, kuras tika demonstrētas mini modes skatē.

"Paviljons nebūt nav tikai veikals - tas sevi apliecinājis kā zīmols tādos pasākumos kā Riga Fashion Week, Moment un ne tikai," sarunā ar izklaides portālu Mango pastāstīja veikala vadītāja Elīza Ceske.

Veikalā līdzās tādiem iecienītu demokrātiskās latviešu modes mākslinieku zīmoliem kā Indra Miklāva, Qoo Qoo, Elīza Ceske u.c. atrodama arī starptautiski pazīstamās dizaineres Ketas Gūtmanes jaunākā kolekcija Capsule, vairāku jauno Latvijas Mākslas akadēmijas mākslinieku darbi, apģērbi bērniem, kā arī jauniešu un Rīgas viesu iecienītie Rīgas krekli un citi dizaineru darinājumi.

Sakarā ar telpu maiņu un paplašināšanos, Paviljonam piepulcējies arī restorāns Dorian Gray ar mini tējnīcu. No šopinga nogurušie Paviljona apmeklētāji tagad varēs atpūsties arī nelielā kino filmu istabā, ko mākslinieki iecerējuši, lai cilvēki, atrodoties tirdzniecības centrā, varētu nesteidzīgā gaisotnē izbaudīt kādu našķi un labu filmu.

Modes skates modeļa lomā iejutās arī dziedātājs Markus Riva, bet žurnāliste un pasniedzēja, kādreizējā radiogeiša Ieva Adamss, kura spilgtās publikas vidū izcēlās ar ekstravagantu galvassegu, sevišķi ieinteresējās par bērnu apģērbiem, rūpīgi izpētot tērpu kvalitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!