Foto: Publicitātes attēli
Jau astoto reizi pēc kārtas Liepājā notikušas sacīkstes, kurās uz ātrumu jānotiesā cūkas stilbiņš, un par neparasto sacensību uzvarētāju šogad kļuva Renārs Šliseris, kurš sevi raksturo lakoniski – mākslinieks, betonētājs, tehniķis, garš un matains.

Sacensību Ērmanītis 2011 dalībniekiem pēc starta komandas bija jānotiesā cepts cūkas stilbiņš ar štovētiem kāpostiem, kartupeļiem un mārrutkiem, kā arī jāizdzer kauss alus. Stilbs nebija nekāds mazais - tas svēra apmēram 680 gramu. Par laimi dalībniekiem, rīkotāji neņēma vērā ēdāju galda kultūru.

Sacensībās, kas notika Liepājā, viesnīcas Europa City Amrita bārā Bruno, ar izcilu rezultātu uzvarēja liepājnieks Renārs Šliseris, apēdot porciju divās minūtēs un 38 sekundēs. Tomēr viņam neizdevās pārspēt Arta Birznieka pirms trim gadiem uzstādīto rekordu - divas minūtes un 36 sekundes.

Renāra mīļākais ēdiens no bērnības ir cepti kartupeļi, bet viņam ļoti negaršo slikts alus, un uzvarētājs sevi raksturo šādi - mākslinieks, betonētājs, tehniķis, garš un matains. Balvā Renārs saņēma ceļojumu uz Ēģipti vienai personai.

Otro vietu un abonementu divām personām uz Baltkrievijas atklātā čempionāta spēlēm Liepājas metalurga ledushallē šajā sezonā, kā arī dāvanu karti bārā Bruno ieguva Aivars Murāns ar rezultātu divas minūtes un 59 sekundes.

Savukārt trešajā vietā ierindojās trīskārtējs šo sacensību uzvarētājs un dalībnieks jau piekto reizi - Guntars Eglītis, saņemot ielūgumu uz hokeja spēli.

Izklaides portāls Mango jau vēstīja, ka ātrrīšanas sacensības palēnām kļūst par iecienīto nodarbi latviešu vidū - šī gada jūlijā iepirkšanās centrā Sky&More notika pirmais Vislatvijas spageti ēšanas čempionāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!