Foto: Mango

Īsi pirms Līgo svētkiem tika atklāta konceptuāli jauna radiostacija Autoziņas.FM, kuras galvenā mērķauditorija ir autovadītāji un kurā darbosies tādas savulaik populāras radio personības kā Ēriks Loks (attēlā) un Roberts Gobziņš.

Autoziņas.FM kļūs par pirmo radiostaciju Latvijā, kura apraidei oficiāli izmantos 4G tīklu, taču, ņemot vērā faktu, ka pilnvērtīgi šajā tīklā būs iespējams raidīt tikai 2014. gadā un cilvēkiem radio tradicionālajā izpratnē saistās ar FM viļņiem, radio jau tagad var dzirdēt 99.0 FM frekvencē.

Šī radiostacija iecerēta kā jauns un sociāli atbildīgs projekts, kura saturu veidos paši autovadītāji, tāpēc radio personības uz autoceļiem un pilsētu ielām notiekošajam sekos līdzi ar autovadītāju palīdzību, ar informāciju un padomiem palīdzot gan jaunajiem autovadītājiem, gan aizrādot nekaunīgiem šoferiem.

Vairākas autorprogrammās būs iespējams sekot līdzi autosporta dalībnieku un komandu ikdienai un starpsacensību posmiem, kā arī netiks aizmirsts par mazāk aizsargātajiem satiksmes dalībniekiem - velosipēdistiem.

Jaunajā radiostacijā darbosies gan pieredzes bagātie Loks un Gobziņš, kā arīo autožurnālists Arnis Kundziņš, bijušais TV raidījuma De facto vadītājs un žurnālists Ivo Kiršblats, viens no Latvijā pazīstamākajiem dīdžejiem Jānis Pastars jeb Japānis, aktrise un kino režisore Maija Romaško un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!