Foto: EPA/LETA
Aizvadītajā nedēļas nogalē Ņujorkas štata Rainbekas pilsētiņā notikusi ASV eksprezidenta Bila Klintona 30 gadus vecās meitas Čelsijas kāzu ceremonija, kas izmaksājusi vairākus miljonus dolāru.

Kā ziņo ārvalstu mediji, Klintona meita ar savu ilggadējo draugu, 32 gadus veco baņķieri Marku Mezvinski salaulājās sestdien, 31. jūlijā, un, kā liecina preses rīcībā esošā informācija, šī bijusi ļoti neparasta kāzu ceremonija.

Salaulājot abus mīlniekus, tika ievērotas gan līgavaiņa, gan līgavas reliģisko pārliecību tradīcijas - laulību zvērestus jaunlaulātie nodeva rabīna un mācītāja klātbūtnē, jo Čelsija ir metodiste, bet viņas jaunā vīra ģimene - jūdaisti.

Čelsija ar Marku iepazinās pusaudžu vecumā Vašingtonā, bet jūtas abu starpā uzplauka studiju laikā Stefordā. Abus jauniešus vienoja ne tikai romantiskas attiecības, bet arī ģimeņu saistība ar politiku, jo Marka vecāki Eds un Mardžorija Mezvinski savulaik bijuši ASV Konkresa pārstāvju palātas locekļi.

Par Čelsijas saderināšanos tuviniekiem un draugiem tika paziņots novembra beigās, bet pēc laulībām pāris dzīvos Ņujorkā, kur Klintona meita mācās Kolumbijas universitātes aspirantūrā.

Fotogalerijā: neliels ieskats Čelsijas un Marka kāzu ceremonijā, kurā par spīti stingrajiem ierobežojumiem un apsardzei dažiem preses fotogrāfiem tomēr izdevies iekļūt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!