Pazīstamā pašmāju modes blogere Agnese Kleina (attēlā) jau vairākas nedēļas kacināja tautu, stāstot, ka 21. novembrī prezentēs ko īpašu un pašas veidotu. Tagad noslēpumainības plīvurs kritis – Agnese prezentējusi stilīgu plānotāju radošiem cilvēkiem.

"Vienu vakaru apsēdos un uztaisīju sarakstu ar to, kam jābūt plānotājā, kādu gribētu pati sev. Man sanāca samta vāki, dažādas papīra lapas, intervijas ar divpadsmit Latvijas radošajiem, vēl skaistas papīra lapas, papīra rokdarbi, apsveikuma kartītes un kabatiņa visam, ko nedrīkst pazaudēt," par unikālo plānotāju stāsta tā radītāja.

Īpašo Agneses veidoto plānotāju turpmāk varēs iegādāties ikviens sevi cienošs radošs cilvēks - tas maksās 12 latus un būs pieejams veikalos LUKABUKA, Pērle, Taste Latvia, Martas1, Galerija Istaba, Bonēra un Xmas Pop-up shop.

Tiesa, vēlams pasteigties ar stilīgā aksesuāra iegādi, jo nākamā gada plānotājs nodrukāts diezgan limitētā tirāžā - 1000 eksemplāru.

Sveikt Agnesi ar labi padarītu darbiņu, kā arī apskatīties un iegādāties jauno Whimsical Agnesiga plānotāju uz tā prezentācijas svētkiem veikalā LUKABUKA bija ieradušies Agneses bloga lasītāji un sabiedrībā pazīstami radošās sfēras darbinieki - dūla un blogere Katrīna Puriņa, stila raidījumu veidotāja Gundega Skudriņa un citi.

Kā portālam Mango atklāj pati jaunā plānotāja autore, drīzumā klajā nāks vēl kāds viņas veikums. "Pagaidām vēl neko tuvāk nesaku, bet apsolu, ka Ziemassvētku dāvanas turpinās pienākt. Šoreiz tas būs kaut kas vairāk saistīts ar modi," noslēpumaini bilst Agnese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!