Pirmdien, 28. decembrī, LNT raidījumā Tautas balss noslēgsies projekta Ekstrasensi otrā sezona, un balsojumā, kas no decembra vidus risinājās izklaides portālā Mango, par labāko Latvijas ekstrasensu televīzijas skatītāji atzinuši okultistu Ivo Puriņu (attēlā).

Divu sezonu garumā skatītāji televīzijas ekrānos ir redzējuši 18 cilvēkus, kuri sauc sevi par ekstrasensiem, dziedniekiem, zīlniekiem, bet no 14. decembra Tautas balss demonstrēja projekta fināla sērijas, kurās viens pret otru sacentās abu sezonu astoņi labākie dalībnieki - Ludmila Abramova, Ilmārs Briedis, Felīcija Dmuhovska, Andris Ļaksa, Gaida Lākute, Ivo Puriņš, Oskars Viakse un Elvīra Zeme.

Šajā laikā Tautas balss sadarbībā ar portālu Mango organizēja arī skatītāju balsojumu, kurā visaugstāko vērtējumu saņēma praktizējošais okultists Ivo Puriņš, kurš ir astrologs no Tolteku tradīcijas un vienmēr redzams kopā ar datoru un mobilo tālruni. Šī iemesla dēļ viņa kolēģiem šķiet, ka arī naktī viņš pa telefonu konsultē klientus. Savas spējas pats Puriņš nesauc par īpašām. "Es atbildi nolasu ne tik daudz no enerģijas, cik no laika," par savām spējām stāsta Ivo.

Par Puriņu portāla Mango rīkotajā skatītāju balsojumā tika saņemtas 540 balsis un vidējais viņa spēju vērtējums bija 2,99 balles. Otrajā vietā ar 346 balsīm un 2,96 ballēm vidējā vērtējumā ierindojās dziednieks un taro kāršu speciālists Ilmārs Briedis, bet labāko Latvijas ekstrasensu trijnieku noslēdza zīlniece Felīcija Dmuhovska ar 413 balsīm 2,72 ballēm vidējā vērtējumā.

Skatītāju balsojumā par labāko Latvijas ekstrasensu atzītā Ivo Puriņa apbalvošana notiks pirmdienas vakarā LNT raidījuma Tautas balss tiešraidē, bet apskatīties, kā ekstrasensiem veicies fināla raidījumos, varat šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!