Trīs Latvijā pazīstamas dziedātājas - Ella, Candy un Anmary apvienojušās projektā Policistas, lai ar dziesmu In Love We Trust piedalītos Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālās atlases pusfinālā.

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/POLICISTAS_IN_LOVE_WE_TRUST_RADIO.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Policistas ir muzikāls projekts, kurā ar devīzi Peace & Lust ir apvienotas neapvienojamas lietas. Dziesmas In Love We Trust mūzikas autors ir Tomass Kleins un vārdus sarakstījis Guntars Račs. Dziesmas ierakstu producējuši trīs studijas producenti - Midis, Lotārs Lodziņš un Jānis Kalve.

Runājot par dziedošo lēdiju projektu, tā dalībniece Ella saka: "Nekad agrāk vēl neesmu piedalījusies sastāvā, kurā dzied vairākas meitenes. Bet, strādājot kopā, man arvien vairāk iepatīkas. Kad dziedam, es redzu, ka mūsu acīs deg dzirkstele. Saskatoties mēs jūtam, ka mums tā nav vienkārša sacensība - kārtējais Eirodziesmas konkurss, mums tas ir prieks un mēs izbaudām katru izdziedāto noti."

Ella jeb īstajā vārdā Elīna Fūrmane 2001. gadā pabeigusi Pāvula Jurjāna mūzikas skolu. Četrpadsmit gadu vecumā viņa kļuva pazīstama plašākai publikai, jo piedalījās starptautiskajā konkursā Fizz Super Star.

Blondā dziedātāja strādājusi gan TV, gan radio. Ellas kontā ir debijas albums Nosargāt sapni un albums Welcome To The Club, kas šī gada pavasarī iznāks Skandināvijas valstīs un Vācijā, bet singls Shine Like A Superstar arī Apvienotajā Karalistē.

Candy jeb Liene Bronuša ir dziedātāja, kas apveltīta ar spēcīgu vokālu. Skatuves vārdu Candy un atpazīstamību viņa ieguva
TV5
šovā T
alantu fabrikas muzikālais teātris
, taču Candy ir arī daudzu citu muzikālu projektu dalībniece. Dziedājusi mūziklos
Robinsonu dārgumi
,
Pēc Dekamerona
un izrādē
Ar būdu uz baznīcu
, kā arī muzikālajā izrādē
Pasaule pasaulīte
.

Savukārt Anmary jeb Linda Amantova mācās Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolā, kur apgūst populārās un džeza mūzikas pedagoģiju. Bieži uzstājas dažādos džeza mūziķu pasākumos un pati pasniedz dziedāšanas stundas jauniešiem. Anmary arī piedalījusies TV šovā Talantu fabrika 2 un atveidojusi Karlitas lomu mūziklā Vestsaidas stāsts. Kopā ar grupu Sunny sense regulāri uzstājas Arņa Medņa klubā City Jazz.

Foto: Aleksandrs Sokolovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!